Meteen naar de inhoud

Over Ons

7BA08AE9-5B32-4B7B-94C2-BCBAEB04F43B-73374-000007374F24FA57-1

 

 

Wij zijn Lorena Duarte en Carolina Alarcón,

twee in Nederland wonende Latina’s die een gemeenschappelijke passie delen, wat een levensproject werd, de liefde voor de wijncultuur. Sinds we in dit prachtige land zijn aangekomen, zijn we bezig met het ontwikkelen van dit prachtige project dat Mtw heet.

We hebben allebei wijntrainingen gevolgd, wijngaarden bezocht waar we mee werken, evenementen gecoördineerd, dit alles met als doel wijnen van uitstekende kwaliteit, prijs en beschikbaar te kunnen aanbieden aan het publiek.

Lorena is een professionele proever met opleiding in Latijns-Amerika en Europa, ze heeft een delicaat gehemelte en smaak bij het proberen van verschillende soorten, dat maakt haar, als vrouw in de wijnwereld, een echte visionair.

Carolina van haar kant is altijd verbonden geweest met de wereld van cijfers en leidde projecten in haar

 

geboorteland Chili, maar vergis je niet: haar liefde voor haar land en haar cultuur hebben haar tot een diepgaande wijnonderzoeker gemaakt, vooral die intense, geparfumeerde en die mensen naar een nieuwe dimensie vervoeren.

 

Missie

Positioneer More Than Wine als een duurzaam en milieuvriendelijk bedrijf dat het belang en de waarde erkent die door kleine boeren en wijngaarden wordt geleverd, evenals door degenen die al worden erkend, bij het opbouwen van een ervaring rond de wondere wereld van wijn.

Als Latinas willen we onze kennis ook aan het grote publiek laten zien, vooral de Europese markt en onze gemeenschap. Wij nodigen u uit om, net als wij, de wijncultuur te ervaren, te genieten en verliefd te worden.

Visie

Als bedrijf zorgen we ervoor dat elke wijn die u op deze website vindt, van uitstekende kwaliteit is, tegen een goede prijs en dat het uitmuntendheid respecteert.

  • Hiervoor testen en bestuderen we continu verschillende variëteiten, rassen en herkomsten.