Meteen naar de inhoud

Wilde salade

    Wilde salade

    Bereidingstijd

    10 minuten

    Ingrediënten (2 personen)

    • 125 g  Geitenkaas
    • 2 eetlepels honing
    • 250 g aardbeien
    • 100 g gemengde bladsla
    • 2 bosuitjes
    • 20 g pijnboompitten
    • walnoten, handvol
    • basilicumblaadjes
    • peper en zout, naar smaak
    • 4 el olijfolie
    • 1 el balsamico azijn
    • 1 el citroensap

    Keukenspullen

    • koekenpan
    • keukenmes

    Bereiden

    1.- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze doormidden. 

    2.- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de bosuitjes in kleine ringen. 

    3.- Meng de olijfolie, citroensap, honing, balsamico azijn, peper en zout voor de dressing. 

    4.- Meng vervolgens de salade met de geitenkaas, pijnboompitten, walnoten, bosuitjes en de dressing. 

    5.- Verdeel de salade over 4 borden. 

    6.- Garneer de salades met de aardbeien en de basilicumblaadjes.

    Wijnen

    post_3

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *