Wilde salade
Bereidingstijd
10 minuten
Ingrediënten (2 personen)
- 125 g Geitenkaas
- 2 eetlepels honing
- 250 g aardbeien
- 100 g gemengde bladsla
- 2 bosuitjes
- 20 g pijnboompitten
- walnoten, handvol
- basilicumblaadjes
- peper en zout, naar smaak
- 4 el olijfolie
- 1 el balsamico azijn
- 1 el citroensap
Keukenspullen
- koekenpan
- keukenmes
Bereiden
1.- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze doormidden.
2.- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de bosuitjes in kleine ringen.
3.- Meng de olijfolie, citroensap, honing, balsamico azijn, peper en zout voor de dressing.
4.- Meng vervolgens de salade met de geitenkaas, pijnboompitten, walnoten, bosuitjes en de dressing.
5.- Verdeel de salade over 4 borden.
6.- Garneer de salades met de aardbeien en de basilicumblaadjes.
Wijnen
